Het kopen van een eigen huis is een bijzondere ervaring in uw leven. Dit is niet zo vreemd, want u neemt een beslissing over uw leefomgeving voor een lange periode. In de meeste gevallen moet de koop worden gefinancierd; vrijwel alle Nederlandse huizenbezitters hebben een hypotheek.

Een hypotheek speelt een belangrijke rol bij financiële planning. De invulling ervan heeft namelijk meerdere raakvlakken. Denk daarbij aan de fiscale aspecten van de renteaftrek of vermogensopbouw. Maar denk ook aan uw risicoperceptie. En wat gebeurt er als de rente stijgt? Kunt u de lasten nog betalen bij mogelijke arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid? Stel dat uw partner overlijdt, volgt er dan een gedwongen verhuizing?

Hypotheekplanning is niet alleen gericht op het kopen van een huis, het is ook van toepassing op een bestaande situatie. Wellicht heeft u verbouwingsplannen of vervalt binnenkort uw rentevaste periode. Bent u inmiddels getrouwd, heeft u kinderen gekregen of gaat u scheiden? Of twijfelt u over uw hypotheekvorm of -aanbieder?

Bij Tekelenburg Financiële Planning staat ú als klant centraal. Samen wordt aan een hypotheekplan gebouwd die voldoet aan úw wensen en doelstellingen. Afhankelijk van uw plan wordt er gezocht naar een geschikte aanbieder die past bij de voorwaarden die u heeft gesteld.